Az országos központi szúnyoggyérítés keretében légi szúnyogirtásra kerül sor Rákóczifalván.

A légi kémiai védekezés 2020. augusztus 04-én a napnyugtát megelőző 1,5 órában kerül elvégzésre (Tartaléknapok: 2020. augusztus 05-06.).…

Jó volt ma találkozni az Idősügyi Tanáccsal. Tudtunk beszélni a világszerte újra erőre kapó koronavírus-járványról.

Az idősklubok is készülnek, óvatosan tekintenek a lehetséges járvány elé, rendezvényeiket például nem tartják meg, nehogy veszélybe sodorják egymást.

Mivel a koronavírus által leginkább veszélyeztetett korosztály éppen az időseké, így végigbeszéltük azokat az intézkedéseket, melyeket tavasszal az ő védelmükben tettünk, s ha szükséges, akkor ismét megteszünk.

A pályázati felhívás és adatlap augusztus végén jelenik meg, valamennyi szolnoki középiskola meg is kapja. Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Oktatási, Kulturális és Sport Osztályán, vagy Ügyfélszolgálati Irodáján (Szolnok, Kossuth tér 9.), átvehető majd, illetve letölthető lesz honlapunkról is.

Soron kívüli közgyűlést tartott szerdán Szolnok város önkormányzata. Több olyan beruházásról, sikeres pályázatról egyeztettek a képviselők, melyek milliárdokkal gazdagítják Szolnokot. Emellett iskolai ösztöndíjról, költségvetésről, illetve ipari parki lehetőségekről is egyeztettek többek között a városháza dísztermében.

Újabb pályázati kiírások jelentek meg a Magyar falu programban!

A pályázatok benyújtására 2020. augusztus 11. és 2020. szeptember 10. között van lehetőség. A pályázat módosítására a benyújtást követően nincs lehetőség.