Jövő hét elején elkezdődnek a Balogh Béla utcai parkoló felújítási munkái

Jövő hét elején elkezdődnek a Balogh Béla utcai parkoló felújítási munkái A kivitelezés során 40 parkolót alakítanak ki. Megújul a parkolók környezetében az út és a Bacsó Nándor utca felőli oldalon a járda is új aszfaltburkolatot kap. Az érintett útszakaszon a szegélysorokat is felújítják. A kivitelezés kezdéséről a kivitelező szórólapok, valamint forgalom technikai táblák kihelyezésével tájékoztatja az ott lakókat és a területre érkezőket. Mivel a munkálatok ideje alatt…
‼️ Jövő hét elején elkezdődnek a Balogh Béla utcai parkoló felújítási munkái
A kivitelezés során 40 parkolót alakítanak ki. Megújul a parkolók környezetében az út és a Bacsó Nándor utca felőli oldalon a járda is új aszfaltburkolatot kap. Az érintett útszakaszon a szegélysorokat is felújítják.
A kivitelezés kezdéséről a kivitelező szórólapok, valamint forgalom technikai táblák kihelyezésével tájékoztatja az ott lakókat és a területre érkezőket. Mivel a munkálatok ideje alatt a jelenleginél kevesebb parkolóhely áll majd rendelkezésre, kérünk mindenkit, hogy gépjárműveikkel a környező utcákban parkoljanak.
Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a felújítás idején a parkolók, járdák és az érintett útszakaszok korlátozott használatára kell számítani. Kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!
Együttműködésüket és megértésüket előre is köszönjük!

Forrás: https://www.facebook.com/szolnokponthu