Koronavírus információk

Ezen az oldalon a regisztrált, de még nem beoltott személynek lehetősége van lekérdezni, hogy a vakcinainfo.gov.hu oldalon történt online regisztrációja VAGY a postai úton, papír alapú jelentkezésének feldolgozása milyen státuszban van.

A lekérdezés csupán néhány lépésből áll: a TAJ számot, majd a születési dátumot kell beírni nap/hónap/év sorrendben. Ezt követően a „Nem vagyok robot” ablak bejelölése után az oldal alján található Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat el kell fogadni!

Amennyiben a „Nem vagyok robot” ablak felajánl valamilyen feladatot (pl.-ul tűzcsapok kiválasztása), kérjük, kövessék az utasítást, végezzék el a feladatot!

Végül a lekérdezés gombra kell kattintani!

Ez után a képernyőn egy IGEN vagy NEM üzenetet fog látni, így:

IGEN - Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilván tartjuk Önt, mint oltandó személyt.

NEM - Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja még nem érkezett meg a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz.

Ennek oka lehet: hibásan vagy hiányosan elküldött regisztráció is, amely nem tette lehetővé az azonosítást. Ez esetben a regisztrációt meg lehet ismételni a pontos adatok megadásával.

Érdemes a regisztrációt követő 1 hét elteltével ellenőrizni a regisztrációnk sikerességét, hiszen időre van szükség a beérkezett adatok ellenőrzésére és feldolgozására.

Ha valaki az oltásra történő regisztrációkor pontatlanul adta meg adatát vagy idő közben valamely korábban megadott adata (pl.-ul: lakcíme, telefonszáma, stb.) megváltozott, és emiatt a neki küldött értesítőben téves adatot tapasztal, akkor az adatvedelem@neak.gov.hu

email címen kérheti a regisztrációkor megadott adatai pontosítását, javítását.