A kultúra és az audiovizuális tartalom áthidalása digitális úton 2020

A kultúra és az audiovizuális tartalom áthidalása digitális úton címmel hirdet pályázatot az Európai Bizottság.    Angol nyelvű pályázat!   Pályázatot hirdet az Európai Bizottság a Horizont 2020 keretprogram keretében Bridging culture and audiovisual content through digital (A kultúra és az audiovizuális tartalom áthidalása digitális úton) címmel. Olyan projektekkel lehet pályázni, amelyek célja a kulturális és kreatív ágazat találkozásának új alkotási formáinak bemutatása, illetve innovatív, ágazatokon átívelő megközelítések támogatása a kultúra és a kreativitás területén. Az EACEA-28-2019 kódszámmal meghirdetett pályázat megvalósítási ideje a 2020 júniusa és szeptembere közötti időszak. Beadási határidő: 2020. május 14. Részletek: Európai Bizottság; I: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/crea-innovlab-2020

A kultúra és az audiovizuális tartalom áthidalása digitális úton címmel hirdet pályázatot az Európai Bizottság.    Angol nyelvű pályázat!

 

Pályázatot hirdet az Európai Bizottság a Horizont 2020 keretprogram keretében Bridging culture and audiovisual content through digital (A kultúra és az audiovizuális tartalom áthidalása digitális úton) címmel. Olyan projektekkel lehet pályázni, amelyek célja a kulturális és kreatív ágazat találkozásának új alkotási formáinak bemutatása, illetve innovatív, ágazatokon átívelő megközelítések támogatása a kultúra és a kreativitás területén. Az EACEA-28-2019 kódszámmal meghirdetett pályázat megvalósítási ideje a 2020 júniusa és szeptembere közötti időszak.

Beadási határidő: 2020. május 14.

Részletek: Európai Bizottság;

I: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/crea-innovlab-2020

Forrás: kreativeuropa.hu