Erasmus+ Sport pályázati felhívás

Az Erasmus+ Sport programok általános célja a sport európai dimenziójának fejlesztésére irányuló célkitűzések, különös tekintettel az alulról szerveződő sport fejlesztésére vonatkozó célkitűzések támogatása.           Angol nyelvű pályázat!   A program keretében olyan sportprojektek támogathatók, amelyek növelik a sportban, a testmozgásban és az önkéntességben való részvételt. A pályázatokat három kategóriában lehet benyújtani:
  • Sportbeli együttműködési partnerségek
  • Kis együttműködési partnerségek
  • Nonprofit európai sportrendezvények
A pályázati kategóriákról részletesebben az alábbi linken olvashat: https://tka.hu/palyazatok/8359/erasmus-sport   Centralizált pályázattípus, így a benyújtott pályázatot az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA)  kezeli. A pályázat benyújtása az alábbi űrlapon történik: https://eacea.ec.europa.eu/home/sites/eforms/sport-2020_en   Beadási határidő:  2020. április 21-ig lehet beadni

Az Erasmus+ Sport programok általános célja a sport európai dimenziójának fejlesztésére irányuló célkitűzések, különös tekintettel az alulról szerveződő sport fejlesztésére vonatkozó célkitűzések támogatása.           Angol nyelvű pályázat!

 

A program keretében olyan sportprojektek támogathatók, amelyek növelik a sportban, a testmozgásban és az önkéntességben való részvételt.

A pályázatokat három kategóriában lehet benyújtani:

  • Sportbeli együttműködési partnerségek
  • Kis együttműködési partnerségek
  • Nonprofit európai sportrendezvények

A pályázati kategóriákról részletesebben az alábbi linken olvashat:

https://tka.hu/palyazatok/8359/erasmus-sport

 

Centralizált pályázattípus, így a benyújtott pályázatot az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA)  kezeli.

A pályázat benyújtása az alábbi űrlapon történik:
https://eacea.ec.europa.eu/home/sites/eforms/sport-2020_en

 

Beadási határidő: 2020. április 21-ig lehet beadni

Forrás: tka.hu