Nemzeti Összetartozás Napja – „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel VIDEÓ pályázatot hirdet a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága

Június 4-e, a nemzeti összetartozás napja alkalmából, az erős magyar közösségek és a nemzeti összetartozás éve keretében fiataloknak szóló videó pályázatot hirdet a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel. A pályamunkákat két kategóriában várjuk:
  • videóüzenet;
  • kisfilm
Az elkészült anyagokat az osszetartozunk@hatartalanul.net címre kell elküldeni bármilyen fájlküldő rendszeren keresztül, a következő adatok feltüntetésével: az alkotó neve, életkora, az alkotás címe (ha van), a készítő elérhetősége, a rögzítéshez használt eszköz típusa. Jelentkezési határidő: 2020. május 25., éjfél. Beadási határidő: 2020. május 25.

Június 4-e, a nemzeti összetartozás napja alkalmából, az erős magyar közösségek és a nemzeti összetartozás éve keretében fiataloknak szóló videó pályázatot hirdet a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel.

A pályamunkákat két kategóriában várjuk:

  • videóüzenet
  • kisfilm

Az elkészült anyagokat az osszetartozunk@hatartalanul.net címre kell elküldeni bármilyen fájlküldő rendszeren keresztül, a következő adatok feltüntetésével: az alkotó neve, életkora, az alkotás címe (ha van), a készítő elérhetősége, a rögzítéshez használt eszköz típusa. Jelentkezési határidő: 2020. május 25., éjfél.

Beadási határidő: 2020. május 25.

Forrás: https://bgazrt.hu/videopalyazat-itt-olvashatoak-a-reszletek/