OTP Bank Társasházi Pályázat 2024

A társasházak és lakásszövetkezetek szűkebb környezetének minőségi korszerűsítése, a fenntarthatósági és energiahatékony üzemeltetési beruházások előmozdítása, a közösségi kezdeményezések ösztönzése. Bármely hazai társasház vagy lakásszövetkezet részt vehet a pályázaton. Pályázatot egy társasház vagy lakásszövetkezet törvényes képviselője, vagy akár lakója is benyújthat. A benyújtónak ehhez meghatalmazást kell szereznie a társasház vagy lakásszövetkezet közgyűlésétől. A nyertes pályázóknál a kiíró ezt jogosult ellenőrizni is. Az indulásnak nem feltétele, hogy a lakóközösség az OTP Banknál vezesse pénzforgalmi számláját, ám ha a társasház vagy lakásszövetkezet nyer a pályázaton, a díjazás átvételéhez rendelkeznie kell egy, az OTP Banknál vezetett számlaszerződéssel.   A pályázat benyújtásának határideje: 2024.05.31.

A társasházak és lakásszövetkezetek szűkebb környezetének minőségi korszerűsítése, a fenntarthatósági és energiahatékony üzemeltetési beruházások előmozdítása, a közösségi kezdeményezések ösztönzése. Bármely hazai társasház vagy lakásszövetkezet részt vehet a pályázaton. Pályázatot egy társasház vagy lakásszövetkezet törvényes képviselője, vagy akár lakója is benyújthat. A benyújtónak ehhez meghatalmazást kell szereznie a társasház vagy lakásszövetkezet közgyűlésétől. A nyertes pályázóknál a kiíró ezt jogosult ellenőrizni is.

Az indulásnak nem feltétele, hogy a lakóközösség az OTP Banknál vezesse pénzforgalmi számláját, ám ha a társasház vagy lakásszövetkezet nyer a pályázaton, a díjazás átvételéhez rendelkeznie kell egy, az OTP Banknál vezetett számlaszerződéssel.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2024.05.31.

https://pafi.hu/p/otp-bank-tarsashazi-palyazat-2024