Skip to content

Szolnok Városi Önkéntes Kerekasztal programjai

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkéntes Központtal és a Szolnok városi Önkéntes Kerekasztallal való egyeztetéssel elindult a szolnoki események szervezése az Önkéntesség Magyarországi Évében.

Az Önkéntes Kerekasztal nevében Pappné Szabó Anita elmondta, hogy ebben az évben az Önkéntes Központtal együttműködve valósítják meg az ÖMÉ 2021 terveit. 2021 áprilisában, a környezetvédelmi fenntarthatóság hetében fák ültetését tervezzük Szolnokon, házi versenyeket a szolnoki Tanodák részére, előadások megtartását a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban. A 2021. júniusi és augusztusi tervek is szépen alakulnak, míg a 2021. októberi terv a Senior Önkéntesség téma keretében a Senior HÍD Színházzal és a Kaméleon Társulattal intergenerációs programokat lehetne megvalósítani.

Az Önkéntes Központokról szólva nagyon fontosnak tartjuk, hogy még most is szükséges az önkéntesség népszerűsítése, az önkéntesek bevonása. A JNSZ Megyei Önkéntes Központ ismertette saját programját az ÖMÉ 2021- ben. dr. Molnár Beáta tájékoztatta a jelenlévőket, hogy szervezetük (Contact MKSZ) vállalja a médiumokkal való kapcsolattartást az önkéntességgel kapcsolatos valamennyi tervezett közös programunk esetén.

A közös munkát áprilisban folytatjuk.

 

a) 04.29-én több helyszínen várjuk az önkénteseket  fa/virágültetésre az Önkéntesség Magyarország Éve 2021 programsorozat Környezetvédelem és Fenntarthatóság hetéhez kapcsolódóan : .

 

Helyszínek :     Tégy egy fával/virággal a környezetért !

-      Újvárosi Fejlesztési Iroda                      13:00

-      JNSZ Megyei Önkéntes Központ        14:00

-      Szandaszőlősi Tanoda                             14:30

-      Széchenyi Tanoda                                    15:00

b) 04. 23-áig várjuk Szolnok Városa 3 Tanodájából diákjaink alkotásait az  Önkéntesség Magyarország Éve 2021 programsorozat Környezetvédelem és Fenntarthatóság hetéhez kapcsolódóan :

Felhívásunk itt látható :

Szeretem a környezetem!   rajzpályázat tanodás diákjainknak !   

 

Várjuk rajzaitokat, alkotásaitokat !

c)Zéro waste „  életstílus  Szolnokon is ! Az  Önkéntesség Magyarország Éve 2021 programsorozat Környezetvédelem és Fenntarthatóság hetéhez kapcsolódóan :

2021.04.26-án oldalunkra és a JNSZ Megyei Önkéntes Központ oldalára feltöltésre kerülő videofilmben ismerhetitek meg „Zéro waste „  életstílus  Szolnokon is !

ZÖLD mÉRTÉK video megtekintése a youtube-on

Figyeljétek híradásainkat !

 

Szociális ellátás hete 2021.06.07-2021.06.15 között

 

Ismét Önkéntesek Magyarországi Éve témahétben vett részt a Szolnok Városi Önkéntes Kerekasztal   !

2021. júniusában a szociális ellátás hete programsorozatban plakátversenyt hirdettünk  Szolnok Város Tanodái számára.

Eredményhirdetés folyamatban……… fényképek folyamatban……….

 

ÖMÉ 2021 Témahét  – Szociális ellátás hete – Szolnok

Szolnok Város 3 Tanodája között plakátversenyt hirdetett az Önkéntes Kerekasztal ! Szandaszőlősi Tanoda plakátjai is elkészültek ,nézzétek meg Ti is !

 

 

Plakátversenyt hirdetett az Önkéntes Kerekasztal , a Tanodák számára . Megérkeztek a gyönyörű plakátok.

ÖMÉ 2021 Témahét  – Szociális ellátás hete – Szolnok

Szolnok Város 3 Tanodája között plakátversenyt hirdetett az Önkéntes Kerekasztal ! Újvárosi Tanoda plakátjai is elkészültek ,nézzétek meg Ti is !

 

ÖMÉ 2021 Témahét  – Szociális ellátás hete – Szolnok

Szolnok Város 3 Tanodája között plakátversenyt hirdetett az Önkéntes Kerekasztal ! Széchenyi Tanoda plakátjai is elkészültek ,nézzétek meg Ti is !

 

Vissza az előbbi oldalra >>