Képgaléria – Média megjelenések

2021.11.25.- Szolnok Tv (ÖNKÉNTESSÉG MAGYARORSZÁGI ÉVE)

 

Országos szinten is sikeresek a jászkunsági önkéntes programok

Az Önkéntes Kerekasztal évzáró ülésén a tervekről is beszéltek.

Az idei eredmények mellett a jövő évi, ifjúságot megcélzó programterveket is tárgyalták az Önkéntes Kerekasztal csütörtöki, évzáró ülésén, melyet a Baross úti Civil Közösségi Szolgáltató Központban tartottak meg. Az összejövetelen a kerekasztal tagok védettségi igazolvánnyal vehettek részt.

Civil szervezetek kezdeményezésére kormányzati támogatással a 2021-es év lett az Önkéntesség Magyarországi Éve (ÖMÉ 2021). A négy témahét köré szervezett országos programhoz rengeteg szervezet, intézmény és önkormányzat csatlakozott. Minderről Bálega János, az ÖMÉ 2021 Észak-Magyarország, Észak-Alföld és Dél-Alföld regionális koordinátora, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület stratégiai vezetője tartott összefoglalót. Mint elmondta, a szervezők sikernek könyvelik el, hogy a programok – mint például a környezettudatosságot erősítő virágosítás vagy a rajzpályázatok – nemcsak az idős korosztályt mozgatták meg, hanem a fiatalokat és a középkorúakat is. Azt is hangsúlyozta, hogy megyénk országos szinten is dobogós helyen áll a csatlakozott szervezetek és programok számát, valamint a megrendezett programok minőségét tekintve is.

Pappné Szabó Anita kerekasztal vezető és dr. Molnár Beáta, a megyei önkéntes központ vezetője ismertette, hogy milyen programokkal kapcsolódtak a rendezvénysorozathoz.

Az idei célok és eredmények felidézését követően az eljövendő időszakra helyeződött a hangsúly. A kerekasztal tagok közösen határozták meg a jövő évi törekvéseik irányvonalát. Célkitűzésük, hogy az IKSZ (iskolai közösségi szolgálat) adta kereteken belül megújítják és megerősítik a kapcsolatukat az iskolákkal, szervezetekkel, diákokkal, intézményekkel. Hangsúlyos szerepet kap a tudásátadás: külön képzéseket terveznek tanároknak, koordinátoroknak, fogadó szervezeteknek és a diákoknak. A fogadó szervezeteknél diákoknak workshop napokat is szeretnének tartani. Emellett a fiatalok mentális egészségével is foglalkoznak, tekintettel a járványhelyzet következményeire.

A felvetett ötletekből egy olyan programsorozat állítható össze, mely illeszkedik a 2022-es Ifjúság Évéhez. Javaslatot tettek, hogy a kész programsorozatot vonják be az Ifjúsági Stratégiába is. Külön célkitűzés Szolnok Város Önkéntes Stratégiájának megalkotása is.

 

Forrás: https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/orszagos-szinten-is-sikeresek-a-jaszkunsagi-onkentes-programok-4044851/

 

Két és fél tonna élelmiszeradomány gyűlt össze a szolnoki akció során

A természetről szól a megyei civil központ online előadása

https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-termeszetrol-szol-az-online-eloadas-4022669/

 

Fejlesztették a rendszert, online szervezhetik fórumaikat

Gyakorlati alapú tudást ad a megyei civil központ

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (CKSZK) három témával foglalkozik a műhelyfoglalkozásokon.

Hat megye civil központjainak részvételével tartanak civil szervezetek vezetőinek műhelyfoglalkozásokat interneten keresztül. A programsorozatból a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (CKSZK) is kiveszi a részét, három témát felölelve. Interaktív előadásokat tartanak szervezeti kommunikáció és PR-marketing témában, boncolgatják a társadalmi felelősségvállalás fontosságát, a nonprofit és forprofit szervezetek kapcsolatával együtt, valamint fejtegetik az önkéntesség és adományozás jelentőségét is.

Egy-egy témát háromszor vesznek elő, hogy minden érdeklődőhöz eljusson az átadásra szánt információ.

– Mindenkinek egy azonnal használható, versenyképes tudást biztosítunk, melyek gyakorlati ismereteken alapulnak. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni céljaik sikeres megvalósításához, a források eredményes bevonásához és elköltéséhez, kommunikációjuk hatékonyságának növeléséhez – emelte ki dr. Molnár Beáta, a megyei CKSZK vezetője, aki Gráner Alexandrával megosztva vezeti a témaköröket e fórumokon.

Fiatalokat megszólító kiadvánnyal jelentkeztek

2021.11.15.-Új Néplap (Civil Oldal)
2021.11.12.- Civil Fejlesztések (Szolnok Tv)

2021.10.08.-Önkéntesség és művészet

Az OMÉ 2021 keretében a JNSZ Megyei Önkéntes Központ az újjáépített Szolnoki Művésztelepen látta vendégül a szenior önkénteseket. A napot az ő ünneplésük tiszteletére szervezték.
Szolnok Tv -Aktuális műsora (16:45-18:35 perc között)
Új Néplap/Szoljon (2021.10.09.)
Önkénteseknek szerveztek művészeti napot
2021.09.14. "CIVIL INFO-NEA 2022"

                Video: https://www.szolnoktv.hu/hirek/civil-info

Közel félmilliárd forint érkezett a Jászkunságba az elmúlt egy évben

Októbertől másfél milliárd forinttal több forrás áll az egyesületek, alapítványok rendelkezésére, mint tavaly, késő ősztől ugyanis újra meghirdetik a civil szervezeteket segítő pályázati lehetőségeket – hangzott el szerdán a városházán, ahol országos és megyei fórumot egyaránt tartottak.

A konferenciákon a tapasztalatokról és a jövőbeni lehetőségekről is tájékoztatták az érintetteket. Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára kiemelte: a Nemzeti Együttműködési Alapból, a Falusi Civil Alapból és a Városi Civil Alapból összesen közel félmilliárd forint érkezett a Jászkunságba az elmúlt egy évben.

A megyeszékhely volt a második állomása annak az országos tájékoztatónak, melyet a Miniszterelnökség munkatársai tartottak a megyei civil szervezetek képviselőinek. Az eseményen dr. Kállai Mária térségi országgyűlési képviselő és Hubai Imre megyei közgyűlési elnök köszöntötte a megjelenteket. Mint mondták: a civil szervezetek értéket teremtenek, működésük fontos a térségnek.

Az eseményen Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára bejelentette: idén másfél milliárd forinttal nőtt a Nemzeti Együttműködési Alapból (NEA) a civil szervezeteknek ítélhető források összege.

– Míg tavaly 9,3 milliárd forint volt a pályázható keretösszeg, idén ez már 10,8 milliárd forintra növekszik

– hangsúlyozta. Mint mondta: a Jász-Nagykun-Szolnok megyei civil szervezetek sikeresek voltak tavaly a pályázatok lehívásában.

Oláh Gábor a TOP Pluszban rejlő lehetőségekről beszélt a civil konferencián
Fotó: Nagy Balázs

– A NEA kiírásaira idén 281 pályázat érkezett a megyéből, melyből 214 nyert. Ez több mint 228 millió forintot jelent. A Falusi Civil Alap közel ötmilliárd forintos keretösszegére 130 pályázatot nyújtottak be innen, melyből 31 lett sikeres, 116 millió forint értékben. A Városi Civil Alap számai pedig a következőképpen alakultak: 792 érvényes pályázatból 24 nyert, 134 millió forint értékben. Ez azt jelenti, hogy a három alapból közel félmilliárd forint érkezett a Jászkunságba az elmúlt egy évben – részletezte a helyettes államtitkár.

Az esemény a XII. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Konferenciával folytatódott, melyet a megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ rendezett.

Jelentős forrásokhoz juthat megyénk a TOP Plusszal

A civil konferencián Oláh Gábor, a Pénzügyminisztérium regionális fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára megerősítette Varga Mihály pénzügyminiszter keddi bejelentését az idén induló Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz pályázatokról, melyekbe a civil szervezetek is bekapcsolódhatnak.

– A következő időszakban jelentős pénzügyi forrás nyílik meg a települési, a megyei önkormányzatok, valamint a civil szervezetek előtt. A 2027-ig tartó új fejlesztési ciklusban, a TOP Plusz keretében mintegy 1700 milliárd forintos pályázati keretösszeg áll majd rendelkezésre. Azt tervezzük, hogy mintegy 1000 milliárd forintot azonnal megnyitunk, vagyis már októbertől megjelennek a felhívások, melyeket véleményezni lehet, hogy november közepétől be lehessen nyújtani a kérelmeket. Célunk, hogy jövő tavaszig 1000 milliárd forintnyi pályázat beérkezzen, és ebből a lehető legtöbb támogató döntést kapjon – szögezte le Oláh Gábor helyettes államtitkár.

Forrás:https://www.szoljon.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/kozel-felmilliard-forint-erkezett-a-jaszkunsagba-az-elmult-egy-evben-3843089/

2021.09.08.-V. Civil Véradás
V. Civil véradás Aktív Rádióban is! 
Várunk minden véradót 2021.09.08-án a Szolnoki Vérellátó Központban a Kórház mellett. 10:00-17:00 között.
2021.09.04.-XVIII. Civil Kavalkád

 

 

Nagykorú Civil Kavalkád részletei hallhatóak. Várunk mindenkit szeretettel.
2021.09.01.-Szolnok Tv: ÉLELMISZERCSOMAGOT OSZTOTTAK

 

 

Tisztelt Partnereink !

 Nagyszabású rendezvénynek ad otthont szombaton Tiszavárkony.

A község Kulturális Egyesülete  több eseményből  álló rendezvényt  szervez 6 település , Tiszavárkony , Tószeg, Tiszajenő, Vezseny, Kőtelek, és Nagykörű lakossága számára  . Ezen a napon gyermeknapot, hungarikum napot, Szent István király ünnepe  elnevezésű rendezvényekre várják az érdeklődőket !

 

2021.05.12.- Jász-Nagykun-Szolnok Megyei civilek értékei (Közösségek hete)

 

2021.04.17.-Új Néplap/Szojon (A Civil Központ segíti az idősek oltási regisztrációját Szolnokon)

 

2021.04.15.-Ingyenes segítséget nyújt a járványhelyzet idején az oltási regisztrációban

 

Adományátadás Tiszavárkonyban

 

2021.03.23.- Aktív Rádió (Megyei települések tartós élelmiszer adománya Húsvét előtt)
2021.03.24.-IV. Civil Véradás
 
4. alkalommal szervez Civil Véradást a JNSZ megyei Civil Központ és az Országos Vérellátó Szolgálat jövő szerdán Szolnokon, a Tószegi úti vérellátóban. A vér semmi mással nem pótolható, így a betegek ellátása a rendszeres véradókon múlik, akik ellenszolgáltatás nélkül önként segítenek. Jövő szerdán várják a 18-60 év közötti véradókat - tájékoztatott Molnár Beáta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ vezetője.
Szolnok Város és a JNSZ Megyei CKSZK közös segítségnyújtása a COVID járvány idején: 

 

2021.03.09.-Szolnok Tv: Segítségnyújtás az idősek oltási regisztrációjához

 

2021. 02. 15. szoljon.hu- Élelmiszer-adományt osztanak a Nagykörűn

Forrás: https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/elelmiszer-adomanyt-osztanak-a-nagykorun-3274852/

 

2021. 01. 23.-szoljon.hu - Támogatásokkal gazdagodott több megyei civil szervezet is

 

2021.01.08.-Aktív rádió (Térségi hírek)

 

2020. 12. 29. Segédeszköz-lerakatot szeretnének kialakítani

https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/segedeszkoz-lerakatot-szeretnenek-kialakitani-3141754/

2020.12.21. - Új Néplap: Sok adomány és élelmiszer gazdára talált az egyesület jóvoltából
Az „Év önkéntese”  díjazottjai az Önkéntes Központban már a SZOLJON-on is olvasható !

 

2020.12.16- Szolnok Tv: Contact Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat éves tevékenysége

 

2020.12.14.-Új Néplap: Négy megyei segítő is átvehette az Év Önkéntese kitüntetést
2020.12.12.-Rádió 1 "Helyben vagyunk" (a szolgálat bemutatása, tevékenységi köre és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkéntes Centrum bemutatása, önkéntesek feladata)

2020.12.11.-Adventi Civil Börze (Dr. Kállai Mária Országgyűlési képviselő asszony gondolatai)
2020.12.11.-Szolnok Tv: Több egyesület is támogatta a családokat

 

2020.12.10.-Új Néplap: Adományok ezrei értek célba megyénkben

Adományátadás Tiszavárkonyban

https://www.szoljon.hu/galeria/adomanyatadas-tiszavarkonyban/10/10

Adományok ezrei értek célba megyénkben

https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/adomanyok-ezrei-ertek-celba-megyenkben-3114439/

2020.12.07.-Szolnok Tv: Önkéntesek munkáját ismerték el, köszönték meg
2020.12.07.-Szolnok Tv: Online térbe költözött az adománygyűjtés

 

2020.11.30.-Új Néplap: Sokan adományoztak,2020 éves országos élelmiszergyűjtési akcióban

 

2020.11.26.-Új Néplap: Idén online gyűjtenek adományokat a civilek
2020.11.25.- Aktív Rádió (Adventi Civil Börze)

 

2020.11.04.- Szolnok Tv: Civil Advent kampányfilmek

 

2020.11.03.- Szolnok Tv: Civil szervezetek támogatása
2020.10.29.- Új Néplap Fejleszthetnek: milliókhoz jutottak a megyei civil szervezetek
2020.10.26.- Szolnok TV :Alkoholellenes Klub szakmai nap
2020-10-26 18:08:14
A közösségi események, találkozások az alkoholbetegek és az őket tömörítő egyesületek számára is fontosak. Összejövetelre, klubfoglalkozásra a járványhelyzet tavasz óta kevés alkalmat ad. Ezért is volt kiemelkedő a hétvégi szolnoki találkozó, ahol a szokásos témákon túl pályázati lehetőségekről is szó volt.

 

2020.10.12. Szolnok TV-Sport, Turisztikai és Civil Kapcsolatok Bizottsága

Újabb két műfüves pálya épülhet Szolnokon. Az ovi foci program részeként bővülhetnek a sportolási lehetőségek -derült ki a Sport, Turisztikai és Civil Kapcsolatok Bizottsága elé került előterjesztésből. A Civil Információs Centrum elnökének beszámolójából kiderült, az elmúlt egy évben több pénz jutott a megye civil szervezeteihez, mint az azt megelőzőekben.

2020.10.12.-Új Néplap: Begyűjtött élelmiszerekkel támogatják a rászorulókat

 

2020.10.11.-Több közösségi eseményt is szerveznek Szolnok déli városrészében

https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/tobb-kozossegi-esemenyt-is-szerveznek-szolnok-deli-varosreszeben-2745697/

2020.10.09.-Új Néplap: Civil Oldal 
2020.10.07.- III. Civil Véradás

 

1)https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/veradasok-a-megyeben-2020-oktober-5-11-kozott-2727820/Opens in a new window

2)https://www.facebook.com/events/civil-k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9gi-szolg%C3%A1ltat%C3%B3-k%C3%B6zpont-szolnok/iii-civil-v%C3%A9rad%C3%A1s/1532904263575509/Opens in a new window

3)https://enisvagyok.hu/_files/200000755-1d3611d365/2020-10.%20Civil%20Forr%C3%A1s-%20V%C3%A9rad%C3%A1s%20k%C3%BCl%C3%B6nsz%C3%A1m.pdfOpens in a new window

4)https://voroskereszt.hu/hogyan-segithetsz/veradas/veradasi-helyszinkereso/Opens in a new window

5)https://calendar.google.com/calendar/event?eid=MzhubmwzYTIxaGw3MTZyajcxNmxzdGdpOGMgY29udGFjdG1rc3ouaHVfcm40cTk3azE3NDVwdmgwczJjMG1qamp0MnNAZw&ctz=Europe/BudapestOpens in a new window

6)https://www.szoljon.hu/eletstilus/a-veradas-fontossagara-hivja-fel-a-figyelmet-herczegh-anita-2752486/Opens in a new window

7)2020.10.09. Új Néplap 4. (civil) oldal

2020.09.23.-Új Néplap: A fekvőrendőröktől várják a megoldást a Hant és Béke utca lakói

 

2020.09.15. "CIVIL INFO-NEA 2021" Tájékoztató rendezvény + XI. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Konferencia

1)      http://www.szolnoktv.hu/hirek/?article_hid=59739

2)      https://hu-hu.facebook.com/pg/szolnoktv/posts/?ref=page_internal

3)      https://hu-hu.facebook.com/drkallaimaria/

4)      https://hu-hu.facebook.com/drkallaimaria/

5)      2020.09.16.-Új Néplap: Több pénz jut jövőre az egyesületeknek

 

7)      http://info.szolnok.hu/hirek-m21/fokuszban-a-civil-szfera-aktualitasai--n10671

 

2020.09.07.- A déli városrész legszebb kertje (Akítv rádió) 
2020.09.05- Megemlékezés Deák Jánosné, Marikára (Aranyhal-Szolnok Tv)

 

2020.08.11.-2 Kosárnyi szeretet (Aktív rádió)
A 2035-ös Európa Kulturális Fővárosa cím megpályázása is szerepel annak a stratégiának a legfőbb céljai között, amelynek kialakításán együtt dolgoznak Szolnok kulturális életének szereplői, köztük a Civil Szolgáltatási Központ is . Közülük több mint 80-an gyűltek ma össze az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban, hogy műhelymunka keretében elemezzék a folyamat első fázisába feltárt helyzetet.

 

 

2020.08.10.-Élelmiszeradomány rászorulóknak (Szolnok Tv)
2020.07.29 - A Közgyűlés Sport, Turisztikai és Civil Kapcsolatok Bizottságában ma központi téma volt a sportélet újbóli beindítása, illetve a tagok elfogadták a civil szervezetek számára kiírt pályázat eredményét is.

 

2020.07.02. -Civil szervezeteket is segít a Magyar Falu Program (Szolnok Tv)

 

2020.07.02. -Falusi Civil Alap információs rendezvények (Aktív rádió)

 

2020. 06. 30. 16:30- Környezetük szépítésére ösztönzik a szolnokiakat (Szoljon.hu)

2020.06.27.-Környezetük szépítésére ösztönzik a lakókat (Új Néplap)

 

2020.05.12.-Kulturális Kavalkád Szolnokon

 

2020.05.11.-Új Néplap: Tanodák digitális kapcsolattartása

 

CIVIL összefogás a vészhelyzet idején .II. Civil Véradás Szolnokon

 


2020.02.14. -  Értékteremtő Közösségekért Díj átadása
2020.01.15.-Miniszterelnökség Átvették címbirtokosi okleveleiket a Civil Információs Centrumok

 

Ünnepélyes keretek között, hivatalos címadományozási ceremónián vehették át okleveleiket a 2020 és 2022 között Civil Információs Centrum (CIC) címet elnyert civil szervezetek a Miniszterelnökségen.

Csoportkép a 2020-2022 CIC címbirtokosokról

 

Az okleveleket Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár adta át a 17 megyei és 1 fővárosi címbirtokos szervezet képviselőjének. Csongrád és Komárom-Esztergom megyék vonatkozásában érvényes pályázat híján új címpályázat került kiírásra.

A CIC-ek tevékenységét a Civil törvény határozza meg. E szerint feladatuk a civil szervezetek működésének szakmai támogatása, fenntarthatóságuk erősítése, továbbá az államháztartás alrendszereiből nyújtott támogatások szabályszerű felhasználásának elősegítése.

A szakmai együttműködési megállapodások megkötése a Miniszterelnökség és a címbirtokos szervezetek között folyamatban van.

A Civil Információs Centrum címet a 2020-2022. időszakra vonatkozóan az alábbi szervezetek nyerték el:

 

2020.01.14. Szolnok Tv- Idén is keresik az év legkiemelkedőbb civil szervezeteit

2020.01.14. Szolnok Tv-  Ruhaadomány az Újvárosi városrészen élő rászorulóknak

2019.12.27. Szolnok Tv-Egész évben elkél a segítség
2019.12.19. Új Néplap- Civil oldal
2019.12.18. Aktív Rádió (Aktív Hírszolgálat)- Élelmiszer osztás
2019.12.17.-Új Néplap Ételosztás
2019.12.11.-Tanoda karácsonyi ünnepség
(16:40-17:30 perc között)

2019.12.10. Szolnok Tv (Naprakész) - Civil szervezeti  és Önkéntes évértékelés

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=vdR8AprZE30  (14:25-24:35 perc között)

 

2019.11.22-24. Élelmiszerbank Karácsonyi adománygyűjtés:

 

 • Aktív rádió- 2019.11.25. Térségi hírek

http://www.aktivradio.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=23&Itemid=36

2019.11.20. Szolnok Tv- Önkéntes Kerekasztal
2019.11.20. Új Néplap- Körsétán mutatták be Szolnokot
2019.11.15.-17. VI. Kárpát-Medencei Civil Konferencia
2019.11.11.- Szociális Munka Napja 

 

2019.11.08. Új Néplap- Képeket visznek Nagyszebenbe

2019.10.18.- Szolnok Tv Naprakész  (0- 8 perc között)
(NEA 2020 évi pályázatok)
2019.10.11.- Autentikus Gasztronómia az Újvárosban
2019.10.07.- UFI sajtó nyilvános ünnepélyes projektátadó rendezvény
2019.10.03.-Partnerségi (civil) Fórum
2019.08.31. -XVII. Civil Kavalkád:
 1.  https://www.egyenlobanasmod.hu/hu/egyszeru-oldal/jasz-nagykun-szolnok-megye
 2.  https://www.programturizmus.hu/ajanlat-szolnoki-programok.html
 3.  http://smszolnok.hu/nibble/index.php?controller=blog&action=view&category=a-cimlapon
 4.  http://www.agoraszolnok.hu/rendezvenyeink/szolnok_napja_634
 5.  http://portal.vfmk.hu/taxonomy/term/4293
 6.  http://www.szolnoktv.hu/hirek/?article_hid=55554
 7.  https://allevents.in/szolnok/xvii-civil-kavalk%C3%A1d/200017845822459
 8.  https://iszolnok.hu/2019/08/22/szolnok-napja-2019-reszletes-program/
 9.  https://partyajanlo.hu/?cal=2019-08-20&clubname=Szolnok
 10.  https://www.utazzitthon.hu/program/jasznagykunszolnok
 11.  https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/szolnok-napja-beharangozo-1881679/
 12. http://info.szolnok.hu/hirek-m21/szolnok-a-szolgaltato-varos-n9971
 13. https://www.szoljon.hu/galeria/xvii-civil-kavalkad-szolnokon/18
 14. https://hu-hu.facebook.com/drkallaimaria/
 15. https://hu-hu.facebook.com/szalayferenc/
 16. http://www.szolnoktv.hu/hirek/?article_hid=55648
 17. http://www.aktivradio.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=8913:2019-09-03-08-14-22&catid=23:hirek&Itemid=36
 18. http://www.kormanyhivatal.hu/hu/jasz-nagykun-szolnok/hirek/civil-szervezetek-kozott-mutatkozott-be-a-kormanyhivatal
2019.09.02. Új Néplap-Forgataggal ünnepelték a megyeszékhely napját
2019.08.08. Új Néplap-A Széchenyi Tanoda diákjai Somogy „zöld szívében” táboroztak
2019.07.04.-2019.07.07. X. Hungarikum Napok

https://www.mediaklikk.hu/video/karpat-expressz-2019-07-28-i-adas-7/  (00:00-04:45 perc között)

2019.07.20. Új Néplap-Szolnoki étterem hozta el a pálmát a versenyről

https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/szolnoki-etterem-hozta-el-a-palmat-a-fozoversenyrol-1815953/

2019.06.27. Új Néplap-Ingyenesen elérhető szolgáltatásért kérnek pénzt az ismeretlenek ....

 

2019.06.25. Új Néplap-A civil szervezetek képviselőit oktatták

2019.05.10. - Tegyünk együtt a közösségért!
(14:54-15:24 perc között)
2019.04.29. - X. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Konferencia
2019.04.09.-Civil Véradás:

 

Híradó ( 09:30-11:30 perc között)

2019.04.08. Szolnok Tv- Naprakész ( 20:38-25:49 perc között)

2019.04.06. Új Néplap-Szolnokon indul a civil véradás

2019.03.26.- Szolnok Tv Hátrányos helyzetűek segítése ( Újvárosi Fejlesztési Iroda)
2019.02.26. -Új Néplap (5. oldal) - 8. helyszínen tartottak előadást
2019.02.07. Szolnok Tv- Naprakész ( 0:00-12:55 perc között)
2019.02.05. -Új Néplap (6. oldal) - Először adták át a civil díjakat
2019.01.24. -Új Néplap (2. oldal) - A változásokról adtak tájékoztatást