A 7. alkalommal megrendezett Civil Közösségi Szolgáltató Központok Országos Találkozóján ( CIKOT) veszünk rész Vármegyei Civil Központ cím birtokosaként Kőszegen.
Szakmai előadásokon, workshop megbeszéléseken és kulturális, szabadidős programokon erősítjük tovább a hálózati működést, együttműködési lehetőségeket.

Köszönjük szépen az eddig megküldött beszámolókat a hírlevelünbe.
Ezúton felhívjuk a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei civil szervezetek figyelmét, hogy a Civil Forrás nevű hírlevelünk szeptemberi számának lapzártája közeleg!
Kérjük, aki még cikket szeretne küldeni az info@contactmksz.hu e-mail címre küldje meg 2024.10.21. (hétfő) 16:00 óráig!
Várjuk a megjelentetni kívánt eseményeket, híreket!

Annak a szervezetnek, amelyik először 2025-ben szeretne képessé válni az adó 1% fogadására, legkésőbb szeptember 30-ig kell regisztráltatnia magát NAV-nál.
A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket a Jászsági szakmai civil fórum című ingyenes workshopjára.

A fiatalok nagy érdeklődéssel és aktívan vettek részt
Gráner Alexandra és Csabainé Kovács Mariann irányításával a különböző civil szervezetek " alakításában" a törökszentmiklósi "Székácsban ".
A fiatalok ALACOOLJ társasjátékban interaktív módon megalakították saját civil szervezeteiket :

A Tallinn-Alcsi Városrészért Egyesület, Ádám Csaba szervezésében harmadik éve tovább él a városrészi hagyomány: a 14. alkalommal megrendezésre kerülő családi nap.

Civil Véradás ma Karcagon folytatódik!
A Penny Logisztikai központnál zárt véradás keretében érkezett a Magyar Vöröskereszt Véradó busza. Karcagon is sokan nyújtottak segítő kart, hogy 3 életet mentsenek meg.
Köszönjük szépen az OVSZ és a Magyar Vöröskereszt munkatársainak!

A CONTACT Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat, mint a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ cím birtokosa 2024. augusztus 29.-én délelőtt és délután is a helyi igényeknek megfelelő (számítástechnikai) workshopot tartott (részletek a 2. oldalon).

Jó hangulatban, szép helyszínen adhatnak ma vért Kisújszállási Vigadóban a XI. Civil Véradás keretében.
Csukás István mesevilágában még könnyebb a jó ügy mellé állni.
Tóth Lajos 83. alkalommal nyújtja a karját és segít most is 3 embertársán.
Köszönjük az OVSZ és a Magyar Vöröskereszt munkatársainak!

A JNSZ Vármegyei Civil Központ folyamatosan keresi a lehetőséget, hogyan segítsen a civil szervezeteknek a forráskeresésben.
A tegnapi napon vendégelőadónk Egri Józsefné, által egy fantasztikus civil szervezeteket érintő projekt lehetőségekről kaphattunk betekintést.
Rengeteg kérdés, rengeteg válasz a fejlődés érdekében.