Mindannyiunk feladata Európa gyökereinek megkeresése és továbbvitele, ez kötelességük az egyházi és világi vezetőknek, a papoknak, lelkipásztoroknak és a közösségeknek - hangsúlyozta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára vasárnap Budapesten, abból az alkalomból, hogy közösségi házzal gazdagodott az istenhegyi plébánia.

2022. május 2-tól lehetővé vált a társasházi teremgarázsban lévő gépjármű parkolóhelyek ingatlan-nyilvántartási nyilvántartásba vétele egyéb önálló ingatlanként, amely a jövőre nézve jelentősen könnyíti az adásvételüket és a kölcsönszerződés fedezeteként jelzálogjoggal való terhelésüket.

Frissítő gyümölcslével, meleg kávéval, péksüteménnyel és gyümölccsel várták ma reggel Szolnok főterén mindazokat, akik e napon az autózás helyett a kerékpározást és a gyaloglást választották. A kormányhivatal kollégái közül is többen kerékpárral érkeztek az eseményre, illetve munkahelyre.

Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata. Erre hívja fel mindennapi munkája során a figyelmet a kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztálya. A jeles napon a szakemberek segítségével megismerhetjük az év madarát, amellyel a szolnoki Tisza-parton, sőt, még a lakótelep házai között is találkozhatunk.

Ma reggel hivatalosan is megnyitottuk a XXIl. Kevi Juhászfesztivált Túrkevén. A péntektől vasárnapig tartó három napos gasztro-kulturális rendezvény sokszínű eseményeivel a térség turizmusában is meghatározó szereppel bír.

A könnyű- és népzenei programok, kirakodóvásár mellett túrkevei birkapörkölt és kunsági ételek versenye, juhnyíró bemutató, hagyományos népi mesterségek bemutatója, kunkapu kiállítás, juhászati szakmai fórum, állatorvosi konferencia és testvérvárosok

Én is azok közé tartozom, akiknek személyes tapasztalata van a Mentőszolgálatról, és csak hálával tudok visszagondolni a mentőkre, mert segítőkészségről, türelemről és önzetlenségről tettetek és tesznek tanúbizonyságot minden alkalommal, mikor hívtam, mikor hívják őket. Biztos vagyok benne, hogy akik kapcsolatba kerültek velük, másképp néznek a szirénázó mentőautókra. És persze szép számmal akadnak olyanok is, akik a mentősöknek köszönhetik a második szülinapjukat. Hálásan kö…

Húsz éve annak, hogy megnyílt a Sóház Apartmanház. Ma születésnapra hívtak, ahol gratulálhattam a Kisfaludy Program segítségével gyönyörűvé varázsolt panzióhoz!

Gratulálok a tulajdonosnak, Tóth Andrea asszonynak, igazán remek lett az épület és a kert, nem csoda, hogy felkerülhetett a homlokzatra a kiváló minőséget jelző negyedik csillag is!

A Sóház fejlődése Szolnoknak is öröm, hiszen a magasabb színvonalú szálláshelyek az adott közeg fejlődését is mutatják! Sok sikert, ere…