Újabb fejlesztéssel kedvezünk a Tallinn-Alcsi városrész lakóközösségének, és az Ormosba járó családoknak!
Szolnok egyik leglátogatottabb közösségi tere, szülők, fiatalok kedvenc parkja zebrát kap a Városmajor úton, hogy ezzel is könnyítsünk a megközelíthetőségén, szem előtt tartva a gyermekek, idősebbek biztonságát!

Nagyon sok lényeges gondolat elhangzott a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete által csütörtökön délután Szolnokon, a Jubileum téri VOKE Csomóponti Művelődési Központban megtartott közgyűlésén. Ám a legfontosabbat mégiscsak az elnök, Lászlóné Nagy Ilona fogalmazta meg: „Mindennél fontosabb a családunkon kívül az emberi kapcsolatok ápolása, hogy érezzük, hogy közösséghez tartozunk, és számíthatunk egymásra!”.

Kenderes összetartó közössége minden alkalommal jó hangulatú, színvonalas rendezvényekre invitál. Ezúttal a több mint három évtizedes múltra visszatekintő civil szervezet, a Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Egyesületének Kenderesi csoportja szervezett ünnepi programot nemzeti ünnepünk és a nőnap jegyében, melyen természetesen virággal kedveskedtünk a hölgyeknek.